Σελίδες

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Που είναι ο MUSA AŞOĞLU;

Οι διώξεις, συλλήψεις, φυλακίσεις, δίκες έως και εξαφανίσεις αγωνιστών από τη Τουρκία και το Κουρδιστάν συνεχίζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση όλο και πιο εντατικά. Με πρωτοπόρα τη Γερμανία. Αυτοί που κόπτονται και βγάζουν λάβρες ανακοινώσεις για το ενδεχόμενο επαναφοράς της θανατικής ποινής (λες και είχε καταργηθεί ποτέ στη πραγματικότητα) στη Τουρκία δε διστάζουν να στείλουν αγωνιστές πίσω σε αυτή καταδικάζοντάς τους όχι μόνο στη φυλάκιση αλλά και πολύ πιθανά και στο θάνατο.
Τελευταίο κρούσμα η εξαφάνιση ενός αγωνιστή στο Αμβούργο. Αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση του Λαϊκού Μετώπου από τον Αγώνα σχετικά με το θέμα:


Στις 2 Δεκέμβρη, τη νύχτα, στην πόλη του Αμβούργου στη Γερμανία συνελήφθη ο αγωνιστής MUSA AŞOĞLU. Είναι ένας γνωστός αγωνιστής που αφιέρωσε όλη τη ζωή του στον αγώνα και γι’ αυτό είχε επικηρυχθεί έναντι υπερβολικής αμοιβής από την Τουρκία και τους Αμερικάνους. Από τότε που συνελήφθη δεν υπάρχουν ενημερώσεις γι’ αυτόν. Οι υποψίες περί απαγωγής και βασανισμού του είναι πλέον ή βέβαιον βάσιμες.

Παρακάτω αναφέρουμε την ανακοίνωση του ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.

Που είναι ο MUSA AŞOĞLU;

Για οτιδήποτε συμβεί εις βάρος του MUSA AŞOĞLU υπεύθυνος είναι ο γερμανικός ιμπεριαλισμός.
Ο ιμπεριαλισμός βάζοντας στο στόχο τους αγωνιστές και επικηρύσσοντάς τους με υπέρογκες χρηματικές ικανοποιήσεις στοχεύει να τους δολοφονήσει, να τους φυλακίσει και να αφαιρέσει κάθε ελπίδα από τους λαούς. Οι ιμπεριαλιστικές χώρες και οι συνεργάτες τους, που ενώνουν τις δυνάμεις τους σ’ αυτήν την φάση, με μία επιχείρηση στις 2 Δεκεμβρίου το βράδυ συνέλαβαν τον MUSA AŞOĞLU.

Οι Η.Π.Α. το 2014 ισχυρίσθηκαν ψευδώς για δύο αγωνιστές και για τον MUSA AŞOĞLU, ότι είναι ηγέτες του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΩΠΟΥ και ανακοίνωσαν ότι θα προσφέρουν σε όποιον τους συλλάβει ως «Αμοιβή δικαιοσύνης» το υπερβολικό ποσό των 3 εκατομμυρίων δολαρίων Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός ξεκίνησε το «κυνήγι κεφαλών» στο όνομα του αγώνα κατά της τρομοκρατίας προσπαθώντας με αυτές τις μεσαιωνικές μεθόδους να απομονώσει τους αγωνιστές.

Αλλ’ όμως δεν στηρίζονται από τους λαούς αυτοί που μ’ αυτές τις προκηρύξεις από τη μια πλευρά εξαγγέλλουν την προσφορά υπέρογκων αμοιβών στους σπιούνους, απ’ την άλλη οδηγούν τους λαούς στην εξαθλίωση, στην πείνα και στον θάνατο και ταυτόχρονα στηρίζουν με όλα τα μέσα το ΙΣΙΣ και EL NUSRA.

Οι ιμπεριαλιστές με όλα τα μέσα και με τις δημαγωγικές ειδήσεις στοχεύουν να κτυπήσουν τους αγωνιστές και τις επαναστατικές οργανώσεις. Με υπέρογκες δελεαστικές αμοιβές προσπαθούν να επιτύχουν την σύλληψη των αγωνιστών και ταυτόχρονα την απομόνωσή τους από τον κόσμο. Για να επιτύχουν αυτό το στόχο δεν βάζουν όρια στις επιθέσεις τους.

Αλλά ό,τι και να κάνουν:

Δεν μπορούν και δεν θα μπορέσουν να απομακρύνουν τους αγωνιστές απ’ το λαό.

Δεν μπορούν και δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν τους αγώνες των λαών.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι ιμπεριαλιστές θα συνεχίζουν να βασανίζουν και να δολοφονούν τους επαναστάτες, επειδή είναι το μόνο οδόφραγμα προστασίας των λαών από την ολοκληρωτική απ’ αυτούς εκμετάλλευσή των.

Τον MUSA AŞOĞLU συνέλαβε το γερμανικό κράτος και από τις 3 Δεκέμβριου στις 1.00 το μεσημέρι δεν υπάρχει γι’ αυτόν καμιά πληροφορία.

Ο σύντροφός μας αφιέρωσε τη ζωή και τη δράση του στο μαρξιστικό λενινιστικό αγώνα για την λευτεριά των λαών του κόσμου.

Να μην τους επιτρέψουμε να τον απαγάγουν.

Να μην τους επιτρέψουμε να τον βασανίζουν.

Να ενωθούμε και να διαμαρτυρηθούμε κατά των πολιτικών απαγωγών και των δολοφονιών των αγωνιστών από τους ιμπεριαλιστές.

Οι αγωνιστές δεν παραδίνονται και δεν θα παραδοθούν.

ΚΑΛΟΥΜΕ τις οργανώσεις και όλους και όλες να ασκήσουν πιέσεις στις γερμανικές πρεσβείες και στα προξενεία απαιτώντας να ενημερωθούν για την τύχη του MUSA AŞOĞLU.

ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΛΑΟΊ.

ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ