Σελίδες

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Η ΑΤΙΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ

Οι πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας ότι “σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν πας, όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή. Στην Ελλάδα γίνεται το αντίθετο”, πέρα από προκλητικές, έχουν διπλή ανάγνωση.
Από τη μια δείχνουν την πραγματική αντιμετώπιση που θέλει και επιφυλάσσει το σάπιο καπιταλιστικό-ιμπεριαλιστικό σύστημα στις κομμουνιστικές ιδέες και τους φορείς τους (άτομα και οργανώσεις) και από την άλλη δηλώνουν την ανοιχτή υποστήριξή τους στις δεξιές και φασιστικές απόψεις και πρακτικές που πρέπει να δρουν ελεύθερα.
Ταυτόχρονα γίνονται την περίοδο που είναι σε πλήρη εξέλιξη οι πολιτικές διώξεις και η δίκη των Τούρκων Αγωνιστών-Κομμουνιστών της ΑΤΙΚ στη Γερμανία και “προδιαγράφουν” το αποτέλεσμά της. Είναι επίσης απολύτως συμβατές με την πολιτική “έκτακτης ανάγκης” και φασιστικοποίησης που βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη στην Ευρωπαική Ένωση στο πλαίσιο του αντικομμουνιστικού μνημονίου της.

Ο Γεωργιάδης δεν λέει τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από την επίσημη ευρωπαική πολιτική που ζητά να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα. Παράλληλα αθωώνει το φασιστικό τουρκικό κράτος και την πολιτική Ερντογάν στηρίζοντας το κύμα διώξεων που έχει εξαπολύσει και την κλιμακούμενη γενοκτονία του Κουρδικού λαού.
Οι κομμουνιστικές ιδέες συνεχίζουν να δημιουργούν εφιάλτες στα όνειρα των απανταχού αντιδραστικών, των φορέων τους και των τάξεων που υπηρετούν. Η δίκη της ΑΤΙΚ έχει μετατραπεί σε δριμύ κατηγορώ κατά του φασισμού και του ιμπεριαλισμού αποκαλύπτοντας την ψευδεπίγραφη δημοκρατία της ΕΕ.
Η ένταση της έμπρακτης αλληλεγγύης στους φυλακισμένους αγωνιστές-επαναστάτες θα κάνουμε το παν για να διευρυνθεί και να δυναμώσει.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 10 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

28-10-16
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΤΙΚ