Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

ΨΗΦΙΣΜΑ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας καταδικάζει τη σύλληψη των τεσσάρων Τούρκων αγωνιστών, που έγινε στα μέσα Απριλίου από την «αντιτρομοκρατική υπηρεσία», η οποία εισέβαλε στα σπίτια τους.
Οι τρεις από αυτούς έχουν άδεια εξάμηνης παραμονής στην Ελλάδα και ζητούν άσυλο, καθώς διώκονται από την Τουρκία λόγω των δημοκρατικών τους αγώνων και ο τέταρτος είναι Γερμανός υπήκοος.
Τα ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης από Γαλλία και Γερμανία, που εκκρεμούσαν σε βάρος τους και η εν τέλει σύλληψή τους από το ελληνικό κράτος, έχουν ξεκάθαρο πρόσημο, καθώς δεν τους προσάπτεται καμία κατηγορία.
Ουσιαστικά διώκονται για την άποψή τους και τη δημοκρατική τους δράση!

Στο όνομα της λεγόμενης «αντιτρομοκρατίας», πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, σε διάφορες χώρες της ΕΕ, σωρεία συλλήψεων αγωνιστών από την Τουρκία, με μόνο κριτήριο το φρόνημα τους. Στόχος αυτών των συλλήψεων δεν είναι άλλος από την τρομοκράτηση και ποινικοποίηση των αγώνων των λαών της περιοχής και ιδιαίτερα της Τουρκίας, με την ταυτόχρονη συγκάλυψη του ότι οι πραγματικοί τρομοκράτες των λαών είναι το κεφάλαιο και ο ιμπεριαλισμός!
Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας καταγγέλλει τις συλλήψεις αυτές, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αμέριστη αλληλεγγύη του στους Τούρκους αγωνιστές.
Απαιτούμε :
ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ!
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Κιλκίς 14-5-2015